Retouren

Ik wil een product terugsturen, hoe doe ik dat?

Wanneer u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u binnen 30 dagen de overeenkomst ontbinden. Om dit te initiëren stuur u een mail naar contact@televisiehuis.nl met het zelfde e-mail adres als waar u de aankoop mee heeft gedaan. Vanuit hier kunnen wij u verder helpen.

Onze retourvoorwaarden

U heeft een bedenktijd van 30 dagen om de overeenkomst te herroepen. Zonder reden. Dat is uw ‘herroepingsrecht’. Binnen de zichttermijn kunt u het artikel rustig bekijken zoals u in een winkel ook zou doen.

Hoe u gebruik maakt van het herroepingsrecht:

• door dit kenbaar te maken via contact@televisiehuis.nl. Dit verstuur u vanuit het zelfde e-mail adres, als waar mee de aankoop is gedaan.

U kunt het artikel alleen terugsturen als:

• het artikel compleet is.

• het in de – voor zover mogelijk – originele staat is en in de fabrieksverpakking zit.*

*Mocht er eventuele waardevermindering ontstaan omdat uw het artikel op een andere manier heeft gebruikt dan uw in een winkel zou doen, mogen we u de waardevermindering doorberekenen.

Retourneren is niet mogelijk voor:

• Artikelen die op eigen initiatief zijn aangepast.

• Verbruiksartikelen die in de bedenktermijn kunnen bederven of waarvan de verzegeling is verbroken.

• Artikelen die u om hygiënische of gezondheidsredenen niet kunt terugsturen als uw de verzegeling hebt verbroken.

Terugbetaling

U ontvangt zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding het volledige aankoopbedrag op de rekening waarmee u het heeft betaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of dat u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.