Over ons

Wie zijn wij en waarom doen wij wat wij doen. Welkom bij Televisiehuis.nl

Over ons

TelevisieHuis.nl is een onderneming die is ontstaan uit de behoefte om kwalitatief hoogwaardige multimedia te kopen op een betaalbare manier. Ook vonden wij dat het bij verschillende andere televisie leveranciers ontbrak aan professionaliteit en oplossingsgerichtheid ontbrak. Via ons platform kunnen klanten aankopen betalen in termijnen met en zonder rente.

 

TelevisieHuis – Maak je dagelijkse leven leuker!

Onze visie

Vanaf de eerste dag hebben wij producten bereikbaar willen maken.

Waar andere winkels al gespreid betalen aanbieden maar doen dit onder met een krediet met slechte voorwaarden en met hoge rentes. Bieden wij de klant de beste gespreid betalen methodes aan met betere voorwaarden.

Assortiment

Met een zeer breed scala aan merken en meer dan 1.000 hoogwaardige producten in ons assortiment, behoren wij tot één van de betere multimedia webshops van Nederland.

Samenwerkingen

Wij onderhouden duurzame relaties met gevestigde partijen om zo onze klanten een zo goed mogelijke dienstverlening te bieden.

 

Bekijk ook onze Witgoed winkel- https://alleenwitgoed.nl/

Televisiehuis.nl

Wij geloven in het leveren van hoogwaardige producten. Daarom geven wij standaard 2 jaar garantie op al onze producten.

Naast gratis drempellevering bieden wij ook verschillende installatie en aansluit mogelijkheden aan. Zo geloven wij dat wij op elke klantbehoefte kunnen inspelen.

Het belangrijkste vinden wij onze klantenservice. Naast het informeren en begeleiden van klanten, is het juist oplossen van incidenten en ongemakken zeer belangrijk voor ons.

Wij zijn trots op reviews zoals deze:

Zeker een aanrader, houden zich aan de belofte, netjes bezorgt mocht u twijfelen zeker doen.

TelevisieHuis.nl is een onderneming van de LJ-United Retail groep. Onze internationale detailhandel groep, streeft naar innovatieve oplossingen binnen de Retail en E-commerce met blik op de toekomst.

Goede doelen

Nederland kent een lange traditie van goeddoen. Het merendeel van de burgers geeft aan maatschappelijke doelen. Bovendien zetten honderdduizenden vrijwilligers en andere betrokkenen hun tijd in om zowel grote als kleine maatschappelijke vraagstukken het hoofd te bieden.

Wij bij TelevisieHuis dragen ook ons steentje bij aan een betere samenleving. Zo doneren wij een gedeelte van de winst aan goede doelen en projecten om mensen in Nederland te helpen.